Nakon rasprave s fanovima, nestali profili Nine Kraljić s Facebooka i Instagrama

Nakon što je ušla u raspravu s pratiteljima i fanovima na Facebooku, Nina Kraljić, čini se, deaktivirala je profile na društvenim mrežama


Nakon što se Nina Kraljić danas oglasila na Facebooku te potvrdila da stoji iza svega što je dosad napisala o Dori, nestali su njezini profili na Instagramu i Facebooku.


Nakon što je ušla u raspravu s pratiteljima i fanovima na Facebooku, Nina Kraljić, čini se, deaktivirala je profile na društvenim mrežama.

“Dragi ljudi, ja ostajem dosljedna sebi sviđalo se to nekima ili ne. Ne muljam niti mislim uljepšavati i pričati očekivane šablone. Imam pravo na svoj stav da mi je Bernarda, Mia i Toma pogotovo scenski i pjevački bio bolji i od mene i od Albine i njima čestitam. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo. Pomirite se time kako se ja bez beda mirim s tim da, samo zato što sam progovorila da nije sve tako divno i krasno iza stagea ili da mi se na vlastitoj jedinoj tonskoj probi puštala pjesma Tick-Tock na vlastite in ear slušalice maltene 10 minuta, a ne moja što stvarno govori o respectu organizatora i to 4 dana prije proglašenja i da bi nasumično izvlačenje rednog broja nastupa bila osnovna korektnost jer je prozirno previše, u novinama u bullyingu i posvuda u hejt komentarima”, napisala je u posljednjoj objavi prije nego su joj nestali profili, javlja Index.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime