Kristina Penava iliti Kristina Mandarina proslavila se upravo prodajući jedno od omiljenih voća brojnih Hrvata i zahvaljujući tome dospjela je u gotovo sve domaće, ali i regionalne medije.

Nedavno se u centru pozornosti našla kada se pohvalila svojim brojnim obožavateljima novim imidžem, nakon što je očito u potpunosti odlučila promijeniti izgled. Naime, 22-godišnja Kristina na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj djeluje kao da je korigirala nos, usne su joj punije, danas ima i drugačiji oblik obrva nego što je imala kad smo prvi put za nju čuli, a kosu je nadogradila umecima, čime se također pohvalila na društvenim mrežama, piše Nova TV.

Nije poznato je li novi izgled rezultat stvarnih estetskih zahvata ili tek dobre aplikacije za uređivanje lica, no razlike su itekako vidljive.

Kristina sama kaže da joj se zapravo cijeli život nakon prodaje mandarina promijenio, a dobila je i velik broj obožavatelja, zasad je na Instagramu prati više od 80 tisuća ljudi.

Ta će se brojka vjerojatno itekako povećati nakon Kristinina sudjelovanja u reality showu “Farma”, u kojem ćemo je gledati kao jednu od kandidatkinja.

S Kristinom, koja je rođena u Rijeci, odrasla na Rabu, a trenutačno živi u Svetoj Nedelji, popričali su uoči početka showa.“Jako sam uzbuđena zbog sudjelovanja u ‘Farmi’. Nadam se da ću spoznati neke nove vještine i znanja, a naviše se veselim upoznavanju novih ljudi i novim prijateljstvima. Od ostalih kandidata očekujem poštovanje, iskrenost i, naravno, dobru zabavu”, otkrila je Kristina.

Iz vanjskog svijeta dvije će joj stvari nekako najviše nedostajati.

“Najviše će mi nedostajati moj dečko, koji mi je najveća podrška u svemu, i mobitel. Ali život bez tehnologije mi zapravo neće pasti teško, dapače. Odmorit ću se od svega i uživati u prirodi”, zaključila je.

Kao jedna od najbitnijih stvari koje su joj se dogodile u životu navodi upravo slavu koju je stekla prodajom mandarina.

“Ja sam i dalje ostala ista, još uvijek radim na štandu, ali sada imam puno više obveza”, rekla je Kristina za Novu TV.


Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
3
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime