MUKE PO ONLINE NASTAVI Profesorica zaboravila isključiti mikrofon, studenti čuli kako ih je nazvala

Nakon toga su napustili predavanje


Studenti završne godine Farmaceutskog fakulteta u Sarajevu tvrde kako je profesorica doc. dr. Edisa Trumić govoreći o njima iskoristila nimalo primjeren izraz, piše Radio Sarajevo.


Navodi se da su se tijekom pauze u predavanju doc. dr. Trumić mogle čuti ponižavajuće i pogrdne riječi upućene studentima koji su tome svjedočili jer je profesorica zaboravila isključiti mikrofon. Profesorica ih je, kako tvrde, nazvala kerovima.

Studenti navode kako je cijela snimka predavanja, uključujući i sporni dio nastao na pauzi, snimljena na platformi Google Meet, a snimku su objavili i bosanskohercegovački mediji.

– Tijekom prve pauze docentica se udaljila od svog računala na kojem nije isključila mikrofon te u komunikaciji sa gospodinom koji se nalazio u istoj prostoriji nazvala nas studente kerovima, a dotični gospodin joj je rekao da nas ‘zapi*a i ko nas je*e’ te da je ona glavna. Razgovoru su svjedočili svi studenti nakon čega smo napustili predavanje obzirom da smo doživjeli neopisivo poniženje – kazali su.

Trumić je novinarima kazala da nije upotrijebila izraz “kerovi”.

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
20
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
9
Grrr
21
Molim?
18Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime