MJESEC JAZZA U PARADOXU Brojni koncerti sjajnih glazbenika iz Splita i ostatke zemlje

Organizator se pobrinuo da Paradox tokom travnja ugosti ukupno osam umjetnika i grupa, koji će svakog tjedna održati dva koncerta, petkom i subotom

Iz Paradoxa stiže lijepa vijest! Mjesec travanj će u potpunosti biti posvećen jazzu i njegovim derivatima.


Ovaj pothvat je očit dokaz da je jazz u nekoj fazi revitalizacije, te stoga ne čudi recimo medijska zastupljenost benda Chui i njihovog albuma koji je probio omeđene medijske granice, piše glazbeni portal Music LP Underground.

Foto: Porin

Organizator se pobrinuo da Paradox tijekom travnja ugosti ukupno osam umjetnika i grupa, koji će svakog tjedna održati dva koncerta, petkom i subotom.

Izbor izvođača neće biti fokusiran samo na splitsku scenu, već se ide korak dalje, te će Paradox ugostiti i jazzere iz drugih sredina.

Mjesec jazza otvara splitski bend Waveform, koji će 6. travnja prirediti koncert na kojem će izvesti autorske radove s izdanih albuma.

Samo dan kasnije, 7. travnja, na pozornici Paradoxa će stati Darko Jurković, koji će Splićanima po prvi put prezentirati umijeće sviranja dviju gitara istovremeno.Sljedeći vikend, 13. travnja, je rezerviran za The Flystones, koji će na koncertu promovirati novi album „Fire in the Garage”.

Nakon njih, 14. travnja nastupa More More acoustic Jazz, akustična verzija sastava More More.

Treći vikend u travnju rezerviran je za sastav Desafinados, koji nastupa 20. travnja, te za Bruno Mičetić trio, dan kasnije.I naposljetku, posljednji vikend na scenu će izaći Pavle Jovanović kvartet, 27. travnja, te 28. travnja, A.J.Jazz quintet

Sve u svemu, ljubitelji jazza podno Marjana nemaju razloga za brigu gdje provesti dane odmora, javlja Music LP Underground.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0