Lepa Brena večeras i sutra održat će koncerte u zagrebačkoj Areni, a dolaskom u hrvatsku metropolu pohvalila se i na Instagramu. Sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem u petak se sastala u restoranu Tač, renomiranom okupljalištu političke elite.

– Sa gradonačelnikom Zagreba, šarmantnim Milanom Bandićem na ručku u restoranu Tač – napisala je u objavi. Iako je dobila brojne komplimente, nekim obožavateljima nije se baš svidjelo što se u Zagrebu sastala upravo s Bandićem, političarom opterećenim nizom korupcijskih afera. “Kud s tim kriminalcem?”, “Breno, a Kolindica? Nije stigla na ručak?”, poručili su joj, dok su se drugi šalili na račun njezinog hita “Mile voli disko”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sa gradonacelnikom Zagreba ,sarmantnim Milanom Bandicem na rucku u restoranu Tač

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Srpska pjevačica u Zagrebu će nastupiti prvi put nakon 10 godina. Koliko je publika u Lijepoj našoj voli, najbolje svjedoči podatak da je koncert zakazan za 14. prosinca rasprodala u tren oka i potom odlučila idući dan održati i drugi. Dolazak u Zagreb iskoristila je i za posjet Adventu u centru grada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Zagreb❤️👍 #adventzagreb #srecnazena #udjislobodno #gradskakavana #janemamdrugidom #hajdedasevolimo

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)2 KOMENTARI

  1. Smeća jedna smrdljiva, smrdljiva jugoslavija je propala i više nikada ne će postojati! Kome se ne sviđa u Hrvatskoj – sjesti na traktor i BRM BRM!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime