Mate Pavić: “Volio bih igrati Davis Cup u Splitu”

Čini se da bi Splićanin ipak mogao zaigrati za hrvatsku Davis Cup reprezentaciju

Foto: Miroslav Lelas

Mate Pavić i Oliver Marach su u utorak došli do desete pobjede zaredom na Grand Slam turnirima i potvrdili plasman u polufinale Roland Garrosa, a Pavić je u konkurenciji mješovitih parova ušao u finale s partnericom Dabrowskom.


Sve se to događa tri mjeseca prije odigravanja finala Svjetske skupine Davis Cupa u Splitu. Pavić je u razgovoru za HRT komentirao svoje neigranje za hrvatsku Davis Cup reprezentaciju.
– Vidjet ćemo. Igraju u Splitu, volio bih igrati pred domaćom publikom. Stvari se nisu promijenile od posljednjeg puta, od početka godine, tako da ćemo vidjeti što će biti. – kazao je Pavić, nagovještavajući svoj povratak.

Zbog razmirica s izbornikom Željkom Krajanom Splićanin nije sudjelovao u reprezentativnoj prič, a Krajan je krajem veljače obznanio kako će pozvati Pavića.

– Dosta se u Osijeku govorilo o neigranju Mate Pavića pa i ovim putem želim reći da ga ponovno pozivam u reprezentaciju. Očigledno je da se Mate osjeća povrijeđen u vezi s ranijim nastupanjem u Davisovu kupu i s komunikacijom sa mnom. Žao mi je ako sam nenamjerno pridonio takvom Pavićevu doživljaju i želim da okrenemo novu stranicu. – kazao je Krajan tom prilikom, piše 24sata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime