MARJAN (IPAK) NIJE ZABORAVLJEN: Obnavljaju se stolovi i klupe na šetnicama i plažama

Radovi na obnovi stolova i klupa, izvode se na potezu od Druge vode do Bena, do plaže na Benama za osobe s invaliditetom

U sklopu radova koje izvode djelatnici Javne ustanove Park – šuma Marjan su i obnova kamenih stolova i  stolica na dijelu Marjana, koji su se ovih dana zahuktali.


Radovi na obnovi kamenih stolova i klupa, koji se negdje oblažu i drvom, izvode se na potezu od Druge vode do plaže na Benama za osobe s invaliditetom.

Radovi se, međutim, ne izvode na Benama, na prostoru pod koncesijom tvrtke Igora Sapunara, nećaka Željka Keruma.

Projekt obnove kamenih stolova i klupa, na šetnicama, uz šetnice i plaže na potezu – Druga vodaLubinski porat –  Bunker – plaža za invalide na Benama, izvodi se posljednja dva mjeseca, a predviđa se i obnova tradicijskih kućica.

Doznajemo da se treba obnoviti 160 kamenih i drvenih stolova i klupa, na koje vole dolaziti splitski umirovljenici, ali i majke s djecom. Dosad je obnovljeno 40 ovih kamenih i drvenih stolova i klupa, i sve ide svojim ritmom.

Usput se radi i na uklanjanju srušenih stabala, koje je slomila bura, a kako sve to izgleda, pogledajte u priloženoj fotogaleriji. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime