MALI BALUN Otvorene prijave za Coca-Cola Cup 2018.

Prijave za najveći amaterski malonogometni turnir u Hrvatskoj su otvorene od 15. veljače i ove godine očekuje se više od 3.000 prijavljenih ekipa

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već petu godinu organizira pod
okriljem Sportskih igara mladih. Osim sportskog i natjecateljskog dijela, turniri su platforma kroz koju djeca svoje vrijeme iskoriste za druženje, razvijaju temeljne životne vrijednosti i osvještava ih se o važnosti suživota s prirodom.


Rekordnu 2017. godinu obilježilo je više od 30.000 igrača na nogometnim terenima diljem
Hrvatske. Broj kvalifikacijskih turnira povećava se svake godine tako da će se ove godine
održati u čak 80 gradova. Kvalifikacijski turniri u gradovima odigravat će se u ožujku, travnju i svibnju nakon čega će uslijediti županijsko finale. Velika državna završnica na rasporedu je u lipnju u Umagu, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu.

Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijaviti i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-15 (2003. godište i mlađi) i U-18 (2000. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).

Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vašu županiju i grad možete pronaći na:
igremladih.org.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0