Predstava Majstori iluzije izaziva veliko zanimanje Splićana, svijet obavijen tajnama i zvjetom šutnje golica znatiželju ljubitelja mađioničarstva i po prodaji ulaznica vidljivo je da je najvažnije biti blizu pozornice. U Spaladium Areni (24.11.2018.) bit će prikazani svi smjerovi  magije i iluzije; close up, opća magija, manipulacija, Iluzionizam, komična magija, mentalizam, a pet majstora iluzije ostavit će vas u čudu: Igor Trifunov, Nemeth Gabor, Timoteo, Magic Wadimir i Casper.

A ako, pak, želite uvod u ono što će se događati u Spaladium Areni – dovedite najmlađe na Vikend dječjeg teatra u City Center one, 17. i 18. studenoga, jer su ovi iluzionisti pripremili posebne, odabrane iluzije za posjetitelje. City Center one, kao zlatni sponzor showa Majstori iluzije, časti svoje posjetitelje posebnim programom za najmlađe jer u magičnim iluzijama možete uživati potpuno besplatno. A za Spaladium Arenu, koja će se za ovu priliku pretvoriti u amfiteatar, u prodaju je pušteno samo 3.000 ulaznica pa požurite osigurati svoje mjesto na ovom jedinstvenom showu! Ulaznice možete kupiti i u City Centeru one, a prodaju se u sustavu Adriaticket i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa kao i u sustavu Croatia tickets.  Ovo su Majstori iluzije koje će vas odvest u svijet gdje očekujete nemoguće:

Igor Trifunov vodi se motom da čovjek može sve, a kada ga vidite na pozornici – u to ćete i povjerovati. U Split dolazi s kineske turneje i spada u sam vrh svjetskog mađioničarstva.
Gabor Nemeth je majstor bijega tzv. escape artist, a u Spaladium Areni će izvesti naizgled nemoguće.
Magic Wladimir je poznat kao inovator iluzionizma i vrhunski je stand up mađioničar, pa u njegovom nastupu možete očekivati neočekivano.
Timoteo je svjetski poznati hipnotizer, mentalist i tvorac sjećanja. Nastupao je na najzahtjevnijim pozornicama, a za Split priprema posebnu točku apsolutnog iznenađenja. Evo jedne magije Timotea:
Mađioničar Casper je najpoznatiji domaći mađioničar, poznat i kao šibenski tata magije i jedva čeka nastup u Splitu za kojega se posebno pripremio.

Ovaj show jedinstvena je prilika da se upoznate sa svijetom zavjeta, šutnje i naizgled nemogućih događaja.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime