Majstori Iluzije je jedinstvena predstava koja okuplja pet vrhunskih mađioničara, koji će vam noć u Spaladium Areni 24. studenog učiniti jednom od najluđih i najnevjerojatnijih. Nećete vjerovati svojim očima što se događa a njihove vještine odvest će vas u svijet neobjašnjivih pojava s primjesom natprirodnog.

Svijet iluzionista obavijen je tajnom i zavjetom šutnje. Od prvoga slavnog iluzionista Harryja Houdinija, do predstavnika tehnološki napredne škole 21. stoljeća, majstori iluzije nikomu ne otkrivaju svoje vještine, potičući gledatelje da se zapanjeni pitaju: Kako je to moguće?

Majstori iluzije odvest će vas u svijet magičnih događaja i pokazat će da ništa nije nemoguće! Međutim tajne njihovih vještina morat ćete sami otkriti.

Jedno je sigurno; uspješno kombiniraju komediju, napetost, iznenađujuće rasplete. I sve što vidite protivi se logici i prirodnim zakonima, a cijelokupan show upotpunit će raskošna produkcija.

Ulaznice za ovu izvrsnu predstavu se mogu kupiti od ponedjeljka 29/10/2018 u sustavu Adriaticket i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa (Tisak centar Medija; dućan Dancing Bear, zatim Croatia Records…), a cijene idu od 90 do 160 kuna. Bitno je znati da će u prodaji biti samo 3000 ulaznica, a Spaladium Arena će se pretvorit u amfiteatar.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime