Lukša Jakobušić podnio je ostavku na mjesto dopredsjednika HNK Hajduk koju je danas prihvatio predsjednik Uprave Marin Brbić. Funkciju najbližeg suradnika predsjednika Uprave Kluba obavljao je od mjeseca svibnja ove godine.

– Ostavku podnosim iz osobnih razloga, ali mi utoliko nije nimalo lakše. Protekli mjeseci na mjestu dopredsjednika Hajduka su me učinili ponosnim, posebice zbog načina na koji su me prihvatili svi, od suradnika u Klubu, do građana Splita i navijača Hajduka.

– Posebno zahvaljujem predsjedniku Marinu Brbiću što mi je pružio priliku da budem dijelom veličine kao što je Hajduk, ali i za razumijevanje kojim je prihvatio moju odluku. Tu veliku čast sam se svim srcem trudio obnašati s maksimalnom odgovornošću.

Međutim, iz navedenih razloga u postojećim okolnostima ne bih mogao Hajduku dati ono što smatram da mu svaki zaposlenik mora dati i ono što je Hajduku sada potrebno, pa je nužno ustupiti mjesto nekome tko će to moći, na radost svih nas kojima je Hajduk važan dio života. Nastavljam se radovati budućim uspjesima Hajduka. – poručio je Jakobušić na odlasku iz Kluba.
1 KOMENTAR

  1. Kakve li ironije, prva dva mjesta na ljestvici drže klubovi koji nisu prodani, toliko o tome da Hajduk treba prodati, tim gore što nikad neznaš da li će klub biti prodan nekakvom idiotu ili mafijašu. Što se tiče ostavke, mislim da bi ostavku pod hitno trebao dati Saša Bjelanović, taj lik je toliko nesposoban da je to strašno, sve igrače koje je doveo su katastrofa, nezna se da li je gori golman koji radi greške iz utakmice u utakmicu, ili očajni obrambeni igrači, ili prejadni napadači. Strašno je to kakvi amateri vladaju Hajdukom, a možda i nisu amateri nego godinama sustavno uništavaju klub.

Comments are closed.