Podijelite

Dugoočekivana osnovna škola i jedina izgrađena od novisnosti Hrvatske u Splitu, OŠ Žnjan Pazdigrad prošlog ljeta je otvorila svoja vrata svim osnovnoškolcima ovog splitskog područja. Škola je predstavljena na svom otvaranju kao najmodernija i najopremljenija te je mnoge zapanjila svojim inovativnim izgledom.

Međutim, čini se da izvedba građevinskih radova na nekim djelovima nije prošla najbolje. Tako se svega godinu dana od dovršetka izgradnje na igralištu škole mijenja podloga. Stara nije bila kvalitetno napravljena, pa je ravnatelj škole u grancijskom roku zatražio izmjenu podloge.

– Podloga nije kvalitetno napravljena i u garancijskom roku smo tražili da se ona izmjeni. Nastao je problem što izvođač Lavčević radi na solinskoj trećoj školi u Ninčevićima, pa se nakon slanja brojnih mailova i požurnica uključio podizvođač iz Zagreba koji je radio te podloge. Krenuli su prije nekih desetak dana u skidanje te podloge koja nije dobro napravljena. Ostao je još jedan mali dio igrališta za skinuti. Već 13. kolovoza bi trebali početi stavljati novu podlogu, ovisno o vremenskim uvjetima. Ukoliko bude prevruće i budu previsoke temperature to bi se trebalo pomaknuti. Stara podloga je na bazi akrila i vode, a nova će biti u dva sloja i bit će kvalitetnija i sintetska. Sve će biti gotovo sigurno do početka školske godine. – rekao nam je ravnatelj OŠ Žnjan-Pazdigrad Živko Jurin.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime