Hajdukova prva momčad s pripremama za novu sezonu službeno počinje u ponedjeljak 18. lipnja kada će trener Željko Kopić okupiti svoje igrače i odraditi prvi trening uoči početka nove natjecateljske sezone.

Prva pripremna utakmica na rasporedu je 23. lipnja u Dugom ratu gdje će Bijeli biti gosti na proslavi 100. godina Orkana.

Dva dana nakon toga momčad putuje na Kupres gdje će boraviti četiri dana te se vraća 29. lipnja kada će hajdukovci na Poljudu u prijateljskom susretu ugostiti Górnik Zabrze.

Polazak na središnjii dio priprema u Maribor planiran je za 4. srpnja. Bijeli će u svojoj standardnoj bazi u Sloveniji boraviti dva tjedna. Za to vrijeme će odigrati i nekoliko pripremnih utakmica među kojima su za sada dogovoreni testovi protiv Rudara (7. srpnja) te Zorye Luhansk (13. srpnja). O svim dogovorenim pripremnim susretima pravovremeno ćemo obavijestiti javnost putem službenih klupskih kanala, piše službena Hajdukova stranica.

– U ponedjeljak počinjemo s pripremama za novu sezonu u kojoj nas očekuju i novi izazovi. Nakon pripremnog perioda, prva službena utakmica na rasporedu je 26. srpnja u sklopu kvalifikacija za Europsku ligu. Vjerujem da ćemo se kvalitetno pripremiti te natjecateljski dio sezone dočekati spremni za sve zahtjeve koji nas očekuju – kazao je trener Bijelih uoči početka priprema.

PLAN LJETNIH PRIPREMA 2018/2019: 

18. lipnja: Okupljanje i prvi trening
23. lipnja: Prijateljska utakmica u Dugom ratu Orkan – Hajduk
25. lipnja: Polazak na Kupres
29. lipnja: Povratak s Kupresa
29. lipnja: Prijateljska utakmica na Poljudu Hajduk – Górnik Zabrze
4. srpnja: Polazak za Maribor
7. srpnja: Međunarodna prijateljska utakmica Rudar Velenje – Hajduk
13. srpnja: Međunarodna prijateljska utakmica Hajduk – Zorya Luhansk
19. srpnja: Povratak iz Maribora u SplitKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime