Sve Lidl trgovine u Hrvatskoj će biti zatvorene na Badnjak. Tako će svi zaposlenici Lidla po prvi put imati priliku provesti Badnjak, Božić i dan svetog Stjepana u krugu obitelji.

Ovu vijest su iz tvrke Lidl objavili na službenoj Facebook stranici.

Ove smo godine odlučili zatvoriti sve naše trgovine na Badnjak.

Po prvi puta nećemo raditi čak tri dana zaredom – na Badnjak, Božić i blagdan Svetog Stjepana. Našim zaposlenicima želimo sretne božićne blagdane u krugu njihovih obitelji i najdražih, a naše kupce pozivamo da blagdansku kupovinu obave ranije. – poručili su iz Lidla.

Njihova objava je izazvala masovno odobravanje posjetitelja stranice, koji su pozvali i druge lance da se povedu za njihovim primjerom. Neki su čak i obećali kako će, zbog ove odluke, svoju božićnu kupovinu obaviti upravu u njihovim trgovinama.

“Bravo,sada ću sigurno svu kupovinu za Božić obaviti u Lidlu jer izgleda da je još humanosti i poštovanja prema radnicima ostalo u njihovim trgovinama.Sve pohvale poslodavcu“Skidam kapu. Mogli bi se idrugi ugledati na ovaj primjer.”

“Bravo! Svaka čast! kad bi barem svi bili ko vi! zaslužili su ljudi, imaju i oni svoje obitelji i neka ih provedu zajedno! Neka se svi ostali lanci povedu za vašim primjerom! još jednom svaka čast!”

“Bravo! Nema zaposlenicima tih poklon bonova ili bozicnice do slobodnog dana na Badnjak! Svi bi trebali slijediti vas primjer!”


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0