Podijelite

LGTB Centar Split je danas na svojoj Facebook stranici objavio kako im je kandidat HDZ-a za gradonačelnika Andro Krstulović Opara ponudio financiranje ukoliko pobijedi. Mnogi im nisu povjerovali, a bilo je i citiranja njihovih prethodnih objava u kojima su otvoreno podržali Novu ljevicu i Dragana Markovinu. Kako bi ih uvjerili u istinitost tvrdnje LGBT centar je dodao i neke detalje u komentar. Objavu i komentar na objavu prenosimo u cijelosti.

“Gradonačelnički kandidat Andro Krstulović Opara obećao je ukoliko postane gradonačelnik Splita financirati LGBT centar Split.”

Komentar u kojem navode što je sve Krstulović Opara ponudio financirati.

“100 postotno financiranje iz gradskog proračuna za 5 radnih mjesta, opremanje prostora, cjelogodišnje financiranje projekata: HIV testiranje, Split Pride, Psihosocijalno savjetovalište, Sklonište za žrtve zločina iz mržnje i LGBT Centar Split – kulturno društveni centar grada”

Samo sat vremena poslije osvanula je još jedna objava u kojoj je glavni akter kandidat za gradonačelnika Splita HGS-ov Željko Kerum. Objavu prenosimo u cijelosti.

Pokušali smo kontaktirati gradonačelničke kandidate, ali do objave ih nismo uspjeli dobiti. Velika je mogućnost da se ovdje radi samo o zafrkanciji LGTB Centra u pokušaju da skrene pozornost gradonačelničkih kandidata na LGTB zajednicu.Podijelite