Legendarni splitski pjevač pušten kući nakon operacije i infarkta, obratio se javnosti

"Odmah su me operirali, postavili dva stenta i počela je borba za moj život"


Legendarni splitski pjevač Matko Jelavić otpušen je kući nakon operativnog zahvata u splitskom KBC-u. Naime, nedavno je doživio srčani udar te su mu ugrađeni stentovi. Nakon dolaska kući oglasio se na Facebooku.


“Lijepo se vratiti doma! Mada za bolničko osoblje imam samo riječi pohvale. Sad gutam bonbončiće što su mi oni dali (ispred mene na stolu). Hvala svima koji su mi davali potporu. Pokušat ću odgovoriti slijedećih dana na sve vaše poruke i pozive. ŽIVILI SVI MI! U ZDRAVLJU I VESELJU! I LJUBAVI”, napisao je pjevač.

Da je doživio infarkt, objavio je 13. veljače.

“Malo o mom zdravlju zadnjih dana Prije nekih 7 dana zatražio sam pomoć splitske bolnice Križine oko strašnih bolova u želucu. Oni su trenutačno postavili skroz drugačiju dijagnozu: Matko Jelavić ima teško oštećenje srca zbog upravo preživljenoga teškog INFARKTA! Odmah su me operirali, postavili dva stenta i počela je borba za moj život. Krasne cure i super momci , veliki stručnjaci, zaista se trude oko mene. Vi ste moji heroji!Sada slušam sve Vaše savjete i molimo Boga”, napisao je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
36
Haha
4
Hagić
61
Hmmm
2
Plač
3
Grrr
4
Molim?
5

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime