“LEDENO” KUPANJE Ovi Splićani ne mare za buru i hladnoću, pred “publikom” se okupali

Pogledajte VIDEO


Jučer je u Splitu bio najhladniji dan posljednjih nekoliko godina, prosječna dnevna temperatura zraka iznosila je -1,3°C. Ni danas nije puno toplije, no barem je oblake zamijenilo “zubato” sunce.


Jedan naš čitatelj odlučio se jučer okupati na Duilovu. Sredinom dana temperatura zraka je bila -1°C uz jake udare bure. Objava o njegovom kupanju izazvala je mnoštvo reakcija; jedni su se divili njegovoj hrabrosti, a drugi ga kritizirali da ugrožava zdravlje.

HRABROST ILI LUDOST? Splićanin se okupao po buri i ledu

Ipak, vjerojatno rijetki znaju da se naš čitatelj nije okupao iz hira, već to radi cijele godine i to tako da se kupa u hladnoj vodi. Nismo pogriješili riječ, ljeto se ne kupa u moru nego u rijekama, izvorima, jezerima… O tome smo opširnije pisali ovdje:

Biste li se ljeti bacili u vodu čija je temperatura nekoliko stupnjeva iznad nule? Ovaj čovjek to radi svakodnevnoKupanje je na istom mjestu obavio i danas. Temperatura mora nije se snizila bez obzira na ledeni val i iznosi prihvatljivih 14 stupnjeva.Njegov je primjer danas slijedio i Mario Belas koji nije želio propustiti kupanje na Valentinovo…

Ni kondicijski trener Edi Mario Ećim danas nije odolio čarima zimskog kupanja, napravio je to na Kašunima.

Moja reakcija na članak je...
Vau
44
Haha
12
Hagić
6
Hmmm
3
Plač
4
Grrr
8
Molim?
15

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime