Kulešević: Nisam htio nikoga uvrijediti izjavom o “atmosferi linča”

"Primjećujem neke situacije, koje se po mom mišljenju, ne bi trebale tako razvijati na stadionima. To je samo moje mišljenje"


Nakon zanimljive i dramatične utakmice između Hajduka iz Osijeka koja je završila dvama crvenim kartonima Bijelih i domaćom pobjedom 3:2 svoja su viđenja utakmice ponudili stratezi obiju momčadi. Prvi je svoje impresije podijelio gostujući trener Ivica Kulešević.


– Čestitam Hajduku na pobjedi. Ovo je bio pravi derbi s puno golova. Na trenutke smo mi dominirali, na trenutke Hajduk, moglo se sve i drugačije okrenuti, još jednom im čestitam i sretno dalje. Očekivao sam da ćemo i više dominirati na sredini terena, a znali smo da će se biti teško braniti. Nažalost, imali smo previše individualnih grešaka u obrani. Što se tiče izjave o „atmosferi linča“, nisam nikoga htio uvrijediti ni omalovažiti ni da se išta izvuče iz konteksta. Rekao sam općenito mišljenje o nogometu koji treba zbližavati jer primjećujem neke situacije, koje se po mom mišljenju, ne bi trebale tako razvijati na stadionima. To je samo moje mišljenje.

Nećemo pokazivati prstom na tablicu i govoriti da želimo biti drugi, treba igrati i ići iz utakmice u utakmicu. Što se trenerskog statusa tiče, treneri se dijele na one koji su smijenjeni i one koji će biti. Ja sam prezadovoljan svojim statusom i hvala Osijeku na ukazanom povjerenju, tu sam dokle god me trebaju.

VEZANI SADRŽAJ:

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime