Ministar zdravstva Milan Kujundžić gostovao je u Točki na tjedan N1 televizije i osvrnuo se na iskaz bivšeg guvernera HNB-a, Željka Rohatinskog, koji je na saborskom istražnom povjerenstvu rekao da ga je i on, uz tadašnjeg predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, nagovarao da se kandidira na predsjedničkim izborima.

-Moram priznati da sam se slatko nasmijao na to, da je tako obrazovan čovjek ispalio to da sam ga nagovarao. Ja sam ga samo jednom u životu vidio. U političkom sustavu tad nisam zauzimao nikakvo mjesto, a sreo sam ga kod gospodina Todorića, jer sam nekoliko puta bio kod Ivice Todorića, jer je to čovjek koji je puno puta pomogao i bolnici Dubrava. I 2004. kad sam postao ravnatelj u Dubravi, radili smo kongres u Vukovaru uoči ove obljetnice, a gospodin Todorić je osigurao prijevoz, smještaj i hranu ljudima koji su tamo sudjelovali – rekao je Kujundžić.

-Jedino na što sam mogao nagovarati gospodina Rohatinskog je da napravi kolonoskopiju ili gastroskopiju – rekao je Kujundžić u Točki na tjedan.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0