Splitski i zagrebački gradonačelnik Andro Krstulović Opara i Milan Bandić danas su popili kavu u zagrebačkoj Maloj kavani. Druženju na kavi prisustvovala je i direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld te novinari.

Doznajemo da je na ovom neformalnom sastanku dogovrena suradnju dva Adventa; splitskog i zagrebačkog, u narednim izdanjima, ali i zajendički nastup prema inozemnim turističkim tržistima.

Nakon druženja uz kavu gradonačelnici su nastavili druženje na zagrebačkom Adventu.

– Danas sam se susreo sa gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem u Maloj kavani u Zagrebu gdje smo se uz kavu družili s novinarima i direktoricom Turističke zajednice Grada Zagreba, gđom Martinom Bienenfeld, a zatim smo obišli dio zagrebačkog Adventa, “Božićnu bajku” na Trgu bana Jelačića. Također smo obišli Kontesu, novi jazz i cabaret klub u kojem su dovršeni svi radovi uoči večerašnjeg otvorenja. Klub je poseban po tome što će program osmišljavati u suradnji s Gradskim kazalištem Komedija. Zajedno smo dali potporu humanitarnoj akciji zagrebačkih obrtnika “Dolazi nam djedica”. – napisao je splitski gradonačelnik na svom Facebooku.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0