Kotur o smjeni Grubšića: “Opara, HDZ i HGS su pokazali da imaju potencijala za još veću destrukciju na Marjanu”

"Grubšića se miče zbog toga što je Ustanova prijavila nezakonitu sječu u uvali Bene, gdje je koncesionar kompanjon Željka Keruma"


Članovi Upravnog vijeća Javne ustanove za upravljanje park-šumom Marjan su gotovo jednoglasno prihvatili prijedlog predsjednika dr. Mirka Ruščića o smjeni dosadašnjeg ravnatelja Damira Grubšića. Na zasjedanju je također izglasan i prijedlog da na mjesto vršitelja dužnosti ravnatelja dođe Marinero Rančić, široj javnosti potpuno nepoznata osoba.


Razlog smjene za Slobodnu je kratko i jasno objasnio upravo Željko Kerum koji ga je postavio na ravnateljsko mjesto:

– Nije me sluša.

Naravno, krenule su burne reakcije, a jedna od njih je i objava predsjednika splitskog SDP-a, Gorana Kotura. Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

“Trgovačka koalicija HDZ-HGS na Marjanu je upropastila sve što se može upropastiti. Ali očito je to HDZ-u i vladajućoj oporbi iz HGS-a malo. Andro Krstulović Opara, HDZ i HGS su pokazali da imaju potencijala za još veću destrukciju na Marjanu. Kako uništavaju Marjan, tako uništavaju i cijeli Split.

Smjenu Damira Grubšića, ravnatelja Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan, Upravno vijeće je provelo zbog onoga što je napravio dobro, a ne zbog onoga što je napravio loše. Naime, Grubšića se miče zbog toga što je Ustanova prijavila nezakonitu sječu u uvali Bene, gdje je koncesionar kompanjon Željka Keruma. Trgovačkoj koaliciji predvođenoj Androm Krstulovićem Oparom malo je to što su dosad upropastili na Marjanu.

Protuzakonita i štetna sanacija kojom su masakrirali Marjan samo je nastavak njihovog pristupa Marjanu, s obzirom na to da su tijekom prošlih mandata HDZ-a i HGS-a šumarske poslove i aktivnosti iz zaštite prirode provodili loše ili nikako, što je sve uredno dokumentirano.”, poručio je Kotur.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime