Podijelite

U subotu se od 17 sati na Rujevici igra Jadranski derbi u kojem se sastaju Rijeka i Hajduk. Posljednje je to prvenstveno kolo ove sezone, ali pretposljednja službena utakmica hajdukovaca.

Bijele u srijedu očekuje još finale Kupa u Vinkovcima, no trener Željko Kopić tvrdi da je fokus isključivo usmjeren prema sutrašnjem protivniku.

– Bilo koji oblik kalkulacija protiv Rijeke ne dolazi u obzir, to nije Hajduk, sutrašnja utakmica nam je prioritet i učinit ćemo sve da ostvarimo rezultat. Vjerujem da su svi svjesni važnosti oba dvoboja, s naglaskom na ovi prvi koji nam slijedi. Svi znamo da su navijači čekali cijelu noć da se dobije karte za Kup i želim da momčad u posljednja dva ogleda sezone bude na najvišoj mogućoj razini.

Sama borba za drugo mjesto i trofej su sve dodatni motivi, stalno naglašavam da je svaka utakmica dodatan motiv. Vjerujem da imamo dovoljno snage, mudrosti i kapaciteta da odigramo dvije prave utakmice na način kako se to od nas očekuje. – poručio je strateg Bijelih na konferenciji za medije uoči Jadranskog derbija, piše Hajduk.hr.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime