“Upravljanje obalnim područjem u Jadranskoj Hrvatskoj”, naziv je konferencije koja će se u organizaciji Javne ustanove RERA i Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije održati ovog ponedjeljka, 21. listopada u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, s početkom u 10 sati.

Na Konferenciji će premijerno biti predstavljen upravo izrađeni Plan upravljanja obalnim područjem grada Kaštela, kao i Planovi upravljanja obalnim pojasom Šibensko–kninske i Splitsko-dalmatinske županije te predstavljene Smjernice za integralnu zaštitu ruralnih krajolika i održiv razvoj turizma delte rijeke Neretve Dubrovačko-neretvanske županije.

Izradom Plana nude se lokalnim i regionalnim vlastima nova rješenja i načini upravljanja koji će im biti od koristi u planiranju, projektiranju i upravljanju obalnim pojasom, a želja domaćina, na čelu s gradonačelnikom Denisom Ivanovićem koji će i pozdraviti sudionike konferencije, iskustva je prenijeti na sve jedinice lokalne i regionalne samouprave u priobalnom području.

U sklopu ove konferencije, na koju se uz predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave navedenih županija očekuje i dolazak predstavnika Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, uz druženje i razmjenu iskustava bit će otvorena i prigodna izložba.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime