KOMEDIJA “OCAT I SIN” STIŽE U LORU Zuhra Splićanima obećao salve smijeha i vrhunsku zabavu

nspiraciju za predstavu Zuhra je, prema vlastitim riječima, našao u stvarnim životnim situacijama koje proživljava s vlastitim sinom

U ovoj komediji vidi se generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.


Zuhra igra oca, a u ulozi sina nastupa mladi glumac Tin Sedlar kojem je ova uloga novi izazov i iskorak u karijeri. Inspiraciju za predstavu Zuhra je, prema vlastitim riječima, našao u stvarnim životnim situacijama koje proživljava s vlastitim sinom, petnaestogodišnjakom, a najveća mu je pohvala, kaže, kada mu gledatelj priđe i kaže: “Moj je sin isti kao tvoj”.

Povodom gostovanja u Splitu Zuhra nam je rekao:

“Postoji neka tajna veza između mene i splitske publike, i ovaj put garantiram salve smijeha i vrhunsku zabavu, dođite obavezno!”.

Predstava igra u petak 05.04. u 19:30 sati u dvorani Lora.

Ulaznice po cijeni od 70 kn mogu se kupiti na blagajni Lore svaki dan od 15-19 h te online u sustavu croatia-tickets.com


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime