Omiljeni urednik i voditelj Zoran Šprajc vratio se iz bolnice, a brojne fanove razveselio je objavom na Instagramu, u kojoj je otkrio kako provodi dane i kako su ga kolege s RTL-a iznenadile. Podsjetimo, Šprajc je prije desetak dana doživio drugi srčani udar, ali, nasreću, od njega se dobro oporavlja.

“I sad ti nemoj ozdraviti…Dođem doma s fitnesa (bez brige, samo šetnja trakom) i zateknem košaru prepunu zdravlja, od karfiola do artičoke, od šipka do kelja. Al budimo iskreni, nitko nije ozdravio od artičoke al od ljubavi, brige i pažnje bogme jest! Hvala na košari svega toga mojim predragim drugovima i drugaricama, suborcima, kolegama, damama i gospodi, jednim i jedinstvenim Rtl-ovcima! Vi ste moje drugo srce. P.S. Vraćam se na posao čim ispraznim košaru, al bojim se potrajat će”, napisao je u objavi, popraćenoj fotografijama.

“Brzi oporavak i sretno dalje”, “Brzo nam ozdravi i vrati se”, “Želim Vam od srca brz oporavak i povratak, jer bez Vas to nije to”, samo su neki od brojnih komentara kojima su mu pratitelji poželjeli da se brzo oporavi i vrati na posao.

Samo par dana prije srčanog udara popularni voditelj na društvenim mrežama se pohvalio da redovito vježba u teretani, jer je početkom godine “natukao” 125 kilograma težine pa je odlučio promijeniti životni stil i uvesti zdrave navike. Blagi infarkt doživio je i 2013. godine, a nakon toga mu je ugrađen stent. Kako je tada izjavio, riječ je bila o nagomilanom umoru i stresu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime