KOJI GAF Kolinda pozvala birače da zaokruže broj 1 – Milanovića

Predsjednica je kratko vrijeme da se obrati biračima iskoristila da ih pozove da glasaju na izborima i zaokruže kandidata pod brojem 1


Foto: HTV

Danas je na televiziji N1 trebalo biti održano sučeljavanje predsjedničkih kandidata. Zoran Milanović se nije pojavio ali nije niti potvrdio dolazak dok se Kolinda Grabar-Kitarović pojavila i odgovorila na pitanja.


Za kraj je predsjednica imala kratko vrijeme da se obrati biračima. Tada ih je pozvala da glasaju na izborima i zaokruže kandidata pod brojem 1. Za pretpostaviti je da nije znala da je tako pozvala birače da glasaju za Zorana Milanovića budući da je ona kandidat broj dva na izborima u drugom krugu.

– Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. siječnja i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje, Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrijednosti, koja ne osjeća kompleks manje vrijednosti u svijetu, nego je ravnopravan sugovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1, Kolinda Grabar-Kitarović – poručila je predsjednica biračima s N1.

Naime, kada se slažu glasački listići za drugi krug izbora, kandidati se ne stavljaju na popis abecednim redom, nego se redoslijed radi na osnovi broja glasova koje su dobili u prvom krugu. Budući da je Milanović osvojio najviše glasova u prvom krugu on je taj koji je kandidat broj 1 u drugom krugu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime