Kninskoj udruzi koja skrbi o napuštenim životinjama prijeti zatvaranje: Stigle donacije s akcije održane u Podstrani

Vlasnici su na Perunu sudjelovali u humanitarnoj utrci i šetnji pasa, a usput su dali donacije koje su stigle do vrijednih volontera u Kninu


Kako smo ranije izvijestili, prošle nedjelje je na Perunu održana humanitarna šetnja i utrka sa psima “Sreća za sve”. U sunčanom i toplom danu uživalo je 30 sudionika s 20 kućnih ljubimaca. Radi se o akciji u organizaciji salona za kućne ljubimce “Barby” iz Podstrane, u suradnji s Planinarskim društvom Perun. Cilj akcije bio je prikupiti donacije za “Kninske njuškice – udrugu Berta”.


Vlasnici kućnih ljubimaca pokazali srce: Prošetali pse i mačke na Perun i donirali vrijednu udrugu iz Knina

Svi prikupljeni prilozi donirani kninskoj udruzi koja skrbi za velik broj napuštenih i ostalih pasa.

– Stvarno su bili zahvalni i presretni. Ono što znam je da smo ovoj vrlo vrijednoj kninskoj volonterskoj udruzi u pravom trenutku donijeli prijeko potrebne donacije, hranu i dekice te ostale stvari koje smo prikupili.

Pohvalili sve koji su sudjelovali u organizaciji humanitarne utrke “Sreća za sve”. Naravno, izrazili su nadanje da ovaj događaj postane tradicionalan. Kada sam vidjela tu sreću na njihovom licu, uvidjela sam da se sve isplatilo i drago mi je što je moja ideja zaživjela, a “Sreća za sve” je uspjela – kazala nam je Barbara Uđbinac, organizatorica ove hvalevrijedne akcije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
15
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime