Danas je Hrvatski sabor nastavio s radom, a najaktualnija politička tema u Hrvatskoj, nabava aviona, nije mogla zaobići aktualno prijepodne.

SDP-ov zastupnik Ranko Vidović govorio je o propalom poslu s Izraelcima i uručio je makete aviona F-14 i F15 i rekao da jedino to mogu kupiti.

Avione je uručio ministru Damiru Krstičeviću, koji je kutiju ljutito bacio na pod.

Nakon toga, Krstičević je priznao da je reagirao na kriv način, ali da je on ratnik i da ga se mora razumjeti.

Pogledajte video…1 KOMENTAR

  1. MINISTAR VOSKE, JUČERAŠNJI ,ČETNI STARJEŠINA HOĆE HRAVATSKU PRETVORITI U VOJNU,KALTOLIČKU SATRAPIJU,IMOTSKE GUBERINJE.
    O KAKVOJ TO VOSJCI SANJA ,OVAJ NEDAVNI ,PODOFOCIR JNA-ČETNI STARIJEŠINA ?
    ON U PRVOM REDU NEMA DRUŠTVENO-POLITIČKO OBRAZAOVANJE DA BI POSTAVIO PITANJE POVIJESNE PERSPEKTIVE IGZISTENCIJE OVE DANAŠNJE HRAVSTKE U ZAJEDNICI NARODA EVROPE I SVIJETA ,U STOLJEĆU KOJE VISOKIM STUPNJEM TEHNIKE I TEHNOLGIJE ,MIJENJA SLIKU NAŠE GEJE U SVIM ASPEKTIMA ŽIVLJENJA I RAZVOJA ,LJUDSKE ZAJEDNICE .TO NAM NAJAVLJUJU NOVI IZUMI NA SVIM PODRUČJIMA PROIZVODNIH MATERIJALN IH SNAGA ,ŠTO ĆE REĆI ,TOTALNO SE MIJENJAJU DRUŠTVENO-PROIZVODNI ODNSI IZ KOJI EMANIRAJU SVI DRUGI ODNOSI,A ONI ĆE ,SVAKAKO BITI BESKALSNI I NEĆE POČIVATI NA PROIZVODNJI ZA PROFIT VEĆ SLOBODNOM STVARALAŠTVU KOJE NEĆE NIMALO LIČITI NA RADNIČKU KLASU KLASNOG USTROJA PROIZVIODNIH ODNOSA.
    PA NAŠA I PERSPEKTIVA SVIJETA ,MALO ZAHTJEVO, TREBA BITI U DRUGAČIJIM UVJETIMA DRUŠTVENIH ODNOSA U KOJIMA NEĆE BITI KLASNOG NADMETANJA ,VEĆ KRETAIVNOG STVARALAŠTVA , UPOTREBOM VEĆ VLADAJUĆE I NADOLAZEĆE NOVE , SVE VIŠE I SOFISTICIRANIJE TEHNIKE I TEHNOLOGIJE U KOJOJ ĆE LJUDSKI RAZUM I UM BITI ZAOKUPLJENI KREACIJOM SVOJE ISKONSKE SPOSOBNOSTI,REKAO BI HEGEL, A NE SVOJIM KLASNIM I ŠPEKULATIVNIM NADMETANJIMA ZA PRESTŽ I VLADANJE NAD DRUGIMA. PA U TAKVIM NADOLAZEĆIM I VEĆ TU VLADAJUĆIM TEHNOLOŠKIM UVJETIMA STVRALAŠTAV,NAJVEĆA JE BUDALEŠTINA I KRAJNJE NEOZBILJNO RAZMIŠLJATI O UČVRŠĆENJU ŽIVEĆIH KLASNIH ,ROBVSKO-KLERIKALNO-PLJAČKAŠKIH ODNOSA ,A KOJI ZAHTJEVAJU ,OD KLASE VLADAJUĆIH ,UČVRŠĆIVANJE I SOFISTICIRANIJU VOJNU I POLICIJSKU STRUTURU DRAŽVE ZA OSIGURANJE NAVEDNIH ,KRAJNJE NEODRŽIVIH DRUŠTVENO-PROIZVODNIH ODNOSA. PA ZAHTJEV SADAŠNJEG MINISTRA ,ČOVJEKA KOJI JE NESRETNIM SLUČAJEM VREMENA I NACIJE HRVATSKE,U POSEBNOM VJERSKOM RATU,KAO DIO KATOLIČKE STEPINČEVSKE ,NCI-ŠOVINISTIČKE IDEOLOGIJE, DOĆEPAO SE TAKO VISOKE I DRUŠTVENO-ODGOVORNE FUNKCIJE ,KOJOJ ON NI UMO NI INTELEKTUALNO, A POSEBNO U DANŠNJIM DRUŠTVENO-POLITIČKIM UVJETIMA,UPRAVO NA PREKRETNICI SVJETSKIH,KAKO REKOH U POČETKU,VLADAJUĆIH DRUŠTVENO-POLITIČKIH ODNOSA,ON SE POJAVLJUE SA SVOJIM TRIBALNO-TALIBANSKO-PLEMENSKIM IDEJAMA O BRIZI ZA DRŽAVU ,SA OVAKVIM VLADAJUĆIM ,TOTALNO PROMAŠENIM I ZASTARIJELIM DRUŠTVENO-PROIZVODNIM ODNOSIAM, DA SE POJAVI ZAHTJEV , KRONIČNO ZATUCANE KASTE,KLERIKALNO KATOLIČKIH ,DINARSKO-TRIBALNIH TALIBANA ,OSTATKA OSTATKA TUĐMAN-ŠUŠKOVE STEPINČEVSKO-KLERIKALNE BOŽJE DRŽAVE,TO JE NE SAM DRUŠTVENI APSURD,VEĆ I POVIJESNO MATRIJALISTIČKI KOJI JE UVIJEK BAZA ZA PERSPEKTIVNO POIMANJE SVIJETA I ODNOSA U NJEMU. .
    PA SE TREBA ZAPITATI ,DA LI U SASORU ZAISTA SJEDE LJUDI KOJI NISU SVJESNI SVOGA POLOŽAJA I ODGIVORNOSTI U VREMENU KOJEG ŽIVE I VREMENU KOJEG OSTAVLJAJU SVOJIM NASLIJEDNICIMA,DA PRIHVATE UOPĆE RASPRAVU O TOME ,TIČUĆI SE NAŠE PERSPEKTIVE OPSTOJNOSTI U NASTUPAJUĆIM NOVIM TEHNIČKIM I TEHNOLOŠKO-PROIZVIODNIM UVJETIMA ŽIVLJENJA. A ŠTA BI MALA HRVATSKA I MNOGE TAKVE MALE ,PA ČAK I VELIKE SILE RIJEŠAVALE VOJNIM AKCIJAMA DRUŠTVENE PROBLEME KOJI SU DANAS SAMO PITANJE DRUŠTVENIH ODNOSA, A NE NIKAKVI SPOROVA O TERITORIJU ,KULTURI JEZIKU I.T.D

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime