Podijelite

Sezona o’ festivala ne jenjava zato hammock u ruke i pravac na otok ili u neko od malih mista na obali. Naravno, prije polaska obavezno pogledati stanje na cestama.

Zbog duge i bogate tradicije Lastovo Otok Glazbe festival je koji ima svoju publiku koja mu se iz godine u godinu uvijek vjerno vraća. Ovogodišnje izdanje će se održati od 9. do 13. kolovoza u uvali Sv.Mihovila (Mihajla), a festivalski kamp organiziran je na nogometnom igralištu u naselju Lastovo gdje je kampiranje slobodno od 8. do 15. kolovoza s festivalskom ulaznicom. Nastupaju Ivan Bonačić Trio, Stampedo, RØLØ, Banana Zvuk, Detour, Neno Belan & Fiumens.

Treće izdanje Membrain festivala, najvećeg okupljanja bass glazbe u Dalmaciji se održava od 8. do 12. kolovoza u uvali Minerska u Šibenskom kanalu, a u 4 dana programa na tri pozornice će se izmijeniti preko 50 DJ-eva iz UK, Irske, Nizozemske, Češke, Njemačke, Argentine, Perua, Brazila, BiH, Slovenije i Hrvatske koji će prezentirati najnovije zvukove iz underground svijeta d’n’b, dubstep, grime, jungle, dub, ragga, basshouse, neuro, deep tech, liquid, garage i ambient psy glazbe.

U tri festivalske večeri trogirskog Moondance Festivala (9. – 12.08.), u kuli Kamerlengo će nastupiti neka od najznačajnijih imena iz različitih techno žanrova koja će brisati granice između klasičnog techna i najnovijih trendova u podžanrovima varirajući od dubokog hipnotičkog techna pa sve do sirovog i moćnog groovea, stvarajući poveznice između prošlosti i budućnosti.

Treće izdanje Šakan Festivala u Brelima će se održati 10. i 11. kolovoza na platou ispred hotela Soline. Nastupaju Urban & 4, Rundek Cargo Trio i američki kantautor Grant-Lee Phillips, Irena Žilić, RØLØ i Mnogi Drugi.

Mala, skromna, amaterska i samozatajna grupica ljudi koji se jednostavno prepuštaju i polaze svakodnevno na “ispašu po zelenim poljima života, naoružani jedino sa svojih pet čula”, ove godine na Vlajternativa festival u Benkovac dovode bendove: Psihomodo Pop, Gužva u 16-ercu, Zadruga, Zlobnik, Sufosia, Kymera.

Defected kao najveći festival house krda stiže s 4 pozornice, dva dnevna isplovljavanja party brodova i četiri aftera u legendarnom Barbarella’s klubu pod otvorenim nebom za najbolje od punog spektra house hedonizma uz golema imena kao što su Dennis Ferrer, Honey Dijon, DJ Boring, CamelPhat, Soul Clap, Riva Starr, Dan Shake, DJ Gregory, Black Motion…

Osmu godinu zaredom, volonterska udruga mladih Trokut Mladih Kaštela organizira glazbeni festival K.R.V. (Kaštelanske Rock Večeri) 10. i 11. kolovoza u K. Lukšiću. U petak nastupaju bendovi Go Lilly (ST), Coolio Jack (ZG), Luce (ZG), a u subotu La Volpe (ST), Mind Zoo (ST), EoT (KC), Intimate Stranger (Čile) i Mjesni Odbor (Šolta).

SPLIT

PETAK:

SUBOTA:

OKOLICA

Petak

SUBOTA

NEDJELJA:

infozona.hr/kalendarPodijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime