Podijelite

I ove godine se Ovčice pridružuju Svjetskom danu bluesa! U petak nastupa Be Ha Ve (Zagreb), a u subotu Mike Francis (Engleska) te će obje večeri biti blic kviz s Denisom Bižacom u kojem ćete moći osvojiti prigodne nagrade.

Voi’Sa kolektiv vas i ove godine poziva na najbolje organizirani tulum na plaži Acapulco u Supetru uz novu pozornicu, produkciju i line-up koji će zadovoljiti i najdelikatnije apetite u razdoblju od 2. do 4. kolovoza!

Na 4. izdanje Adriatic Perception Festivala pristiže 18 renomiranih producenata i DJ-eva iz cijele regije i inozemstva koji će do nedjelje rasplesati publiku na dvije pozornice na prekrasnom ušću Neretve.

Austrijski producentski i DJ dvojac Kruder & Dorfmeister po prvi put stižu u Hrvatsku, a za premijerni nastup odabrali su tvrđavu Sv. Mihovila u Šibeniku, gdje će 4. kolovoza proslaviti 25 godina postojanja. Za K&D se smatra da su primjesama jazza, funka, soula, reggaea i hip-hopa promijenili percepciju elektroničke glazbe. U Hrvatsku stižu uz pratnju tima vizualnih umjetnika s kojima će fanove povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju.

Torcida kup303. Sinjska Alka, viški Besa festival, Hajduk, izložba “Zimske slike i ljetne karikature” Tisje Kljaković Braić… za svakog po nešto!

SPLIT

PETAK:

SUBOTA:

NEDJELJA: 

OKOLICA:

Petak:

Subota:

Nedjelja:

infozona.hr/kalendarPodijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime