KAKAV MOSTRUM: Ženu i bebu bacio na pod. Policiji prijetio da će ih raznijeti bombom

Ovo je užas


Općinsko državno odvjetništvo u Požegi je ispitalo 34-godišnjaka protiv kojeg je Policijska uprava požeško-slavonska podigla prijavu zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela prisile prema službenoj osobi, tjelesne ozljede i prijetnje.


Naime, postoji osnovana sumnja da je 34-godišnji osumnjičenik 3. siječnja 2021. u popodnevnim satima u obiteljskoj kući, pod utjecajem alkohola, tijekom prepirke s izvanbračnom suprugom, s obje ruke snažno odgurnuo ženu te je ona pala na betonski pod dnevnog boravka istovremeno držeći u naručju jednogodišnje dijete, prenosi RTL.

Žena i dijete zadobili su tjelesne ozljede. Osnovano se sumnja da joj je potom prijetio te kod žene izazvao osjećaj straha i bojazni za njen i život djeteta, priopćio je DORH.

Kad su u večernjim satima ispred obiteljske kuće došli policijski službenici kako bi ga priveli, osumnjičeni 34-godišnjak im je, u nakani da ih spriječi u tome, s prozora obiteljske kuće više puta viknuo da ima bombu kojom će im nauditi, a isto je ponovio istrčavši na cestu, te se potom oglušio na naredbu policijskog službenika da se zaustavi.

U trčanju za osumnjičenikom jedan se policijski službenik ozlijedio, a kada su sustigli osumnjičenika, koji se rukama uhvatio za metalnu ogradu i otimao pružajući otpor oglušujući se na njihovu naredbu, policijski službenici su uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje.

Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu prihvatio je prijedlog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor u trajanju od trideset dana, javlja RTL.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
4
Grrr
21
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime