Hajdukov kapetan Josip Juranović istaknuo je važnost prolaska u četvrtfinale Hrvatskog kupa nakon što je Hajduk na Šubićevcu slavio 2:1 pogotkom na samom kraju drugog produžetka. Šibenik je u vodstvo došao u ranoj fazi utakmice nakon jednog ubačaja kojeg je Mirko Ivanovski nesretno glavom skrenuo u svoju mrežu, a Bijeli su poravnali na 1:1 tek pred kraj utakmice efektnim udarcem Ahmeda Saida Saida. Pobjedu i prolaz hajdukovcima donio je Stanko Jurić golom u 119. minuti.

– Prelomili smo utakmicu tek u zadnjim sekundama drugog produžetka, ali ovo je za našu psihu jako bitna pobjeda i sada idemo u Goricu, osvojiti tamo tri boda – kazao je Juranović nakon završetka utakmice u Šibeniku.

Osvrnuo se i na cijeli niz propuštenih prilika, Hajduk je imao čak 33 udarca prema vratima domaće momčadi, od toga 19 u okvir vrata.

– Imali smo brdo šansi koje nismo realizirali, moramo na tome poraditi, ali sreća nas je napokon pomazila i nagradila pogotkom u zadnjoj minuti iako smo mogli utakmicu riješiti i ranije. Prije odlaska u produžetke trener nam je rekao da samo nastavimo ovako i da će pogodak doći. Cijelo vrijeme smo bili bolja momčad i naš prolaz je na koncu potpuno zaslužen – zaključio je kapetan Bijelih.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime