Juniori OK Ribola Kaštela osvojili prvenstvo bez poraza

U finalu protiv starog rivala HAOK Mladosti, Kaštelani su pobijedili rezultatom 3:1


Na odbojkaškom juniorskom prvenstvu Hrvatske, odigrano ovog vikenda u Zadru, juniori OK Ribola Kaštela osvojili su prvenstvo bez poraza. U skupini A igrali su protiv ekipa OK Medicinar Trnje, OK Daruvar, OK Zadar i MOK Marsonia te su pobijedili u sva četiri susreta rezultatom 2:0 u setovima, čime su s maksimalnih 12 bodova osvojili prvo mjesto u skupini.


U polufinalu igrali su protiv ekipe MOK Rijeka u kojoj su s rutinskih 3:0 u setovima pokazali dominaciju kojom su izborili finale protiv zagrebačke Mladosti.

U finalu protiv starog rivala HAOK Mladosti, Kaštelani su pobijedili rezultatom 3:1 u setovima i time suvereno, bez poraza osvojili titulu i još jednom potvrdili krilaticu da su Kaštela grad odbojke.

– Prije svega, čestitam svojim momcima na osvojenom prvenstvu. Mislim da smo ga zasluženo osvojili, a momci su tijekom čitavog turnira igrali disciplinirano i držali se svih tehničko- taktičkih zamisli koje sam im zadao. Relativno smo glatko došli do finala gdje nas je čekao stari rival, međutim i tu smo pokazali karakter i zasluženo slavili, kazao je trener Ivan Andromak.

Ovaj titula ima posebnu težinu pogotovo u kontekstu situacije s korona virusom koji je utjecao i na sport u cjelini:

– Posebno me veseli ova titula, jer je ona plod našeg napornog rada u nikad neizvjesnijoj sezoni, a ova ekipa osim talenta, pokazala je i karakter i disciplinu i na tome sam im neizmjerno zahvalan i ponosan, kazao je trener i voditelj škole odbojke, Ivan Andromak.Osim titule, vrijedno priznanje turnira dobila su i trojica igrača; Duje Cvijović, za najboljeg igrača, Bruno Barać za najboljeg blokera i Ivan Barić za najboljeg tehničara, čime je uspjeh Kaštelana kompletan.

Također, treba napomenuti da je trener seniorske momčadi, Ivan Rančić, upravo na mladim igračima počeo graditi momčad za koju već sad standardno nastupa nekoliko juniora i koji su temelj dugoročnog razvoja kluba. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime