Juniori Marjana prvi u šest kategorija

Na prvom kriterijskom turniru za ulazak u juniorsku reprezentaciju i nastup na svjetskom prvenstvu članovi splitskog Taekwondo kluba Marjan osvojili su čak 16 odličja

Na prvom kriterijskom turniru za ulazak u juniorsku reprezentaciju i nastup na svjetskom prvenstvu članovi splitskog Taekwondo kluba Marjan osvojili su čak 16 odličja od mogućih 25 koliko ih je nastupilo u Kninu. U konkurenciji od 383 sportaša, članovi Marjana su u šest kategorija osvojili zlato, javlja HRT.


S obzirom na dosta rani termin održavanja svjetskog prvenstva, drugi kriterijski turnir održat će se već početkom veljače u Rugvici, a treći i posljednji u Sloveniji u Mariboru.

U ukupnom poretku juniora i juniorki Marjan je odnio uvjerljivo prvo mjesto s čak 82 boda, ispred Osvita s 35 bodova i Foxa s 31 bodom. U muškoj konkurenciji Marjanu je pripalo prvo mjesto ispred Iona i Metalca, a u ženskoj je Marjan uvjerljivo prvi ispred Osvita i Jastreba.

Najbolja juniorka turnira je Lucija Domić u kategoriji do 59 kilograma koja je upisala četiri pobjede s razlikom bodova +31.

UKUPNO JUNIORI I JUNIORKE:

  1. MARJAN 82 BODA

2. OSVIT 35 BODOVA3. FOX 31 BOD

JUNIORI:  1. MARJAN 35

2. ION 27

3. METALAC 17

JUNIORKE:

  1. MARJAN 47

2. OSVIT 22

3. JASTREB 16

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0