JESTE LI ZNALI? Ovo je još jedan od simptoma covida, doznajte o čemu se radi

Evo detaljaUz sve simptome, ali i posljedice koje za sobom može ostaviti novi koronavirus, infekcija COVID-om 19 toksično djeluje i na korijen dlake pa liječnici ponekad svjedoče izraženom gubitku kose kod pojedinih oboljelih od te bolesti. Svjedoče i slučajevima kada oboljeli nisu imali nijedan drugi simptom, osim izraženog opadanja kose kojemu se potom kao uzrok ispostavila infekcija COVID-om 19, prenosi Tportal.

Gubitak kose potencijalni je dugoročni učinak COVID-a 19 koji se još istražuje, a zašto do toga dolazi, može li se i kako spriječiti, što učiniti te kako pravilno njegovati kosu nakon izliječenja od COVID-19, neke su od tema online panela COVID-19 i kosa.

U ovom online panelu sudjeluju akademkinja Mirna Šitum, predstojnica Klinike za kožne i spolne bolesti Kliničke bolnice Sestara milosrdnica, sportska novinarka i urednica na HRT-u, Mirna Zidarić, koja se borila s ispadanjem kose nakon što je preboljela COVID-19 i Svjetlana Arh, direktorica za medicinska pitanja Vichy i La Roche-Posay branda. Online panel “COVID-19 i kosa” u organizaciji Agencije 2020 možete pogledati sad;

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
3
Plač
4
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime