Je li jugo “otpuhalo” koronu s Rive? Štekati i dalje lijepo popunjeni, “Covid redari” bili su drugdje

Mnogi se teško odriču popodnevne kave na Rivi, bez obzira na zabranu rada kafića i restorana...


Pripadnici pričuvne Državne intervencijske postrojbe Civilne postrojbe i tijekom subote imali su pune ruke posla u Splitu. Provjeravali su pridržavaju li građani svih epidemioloških mjera u centru grada.


Već su proteklih dana njihovi redari upozoravali građane koji su odlučili na štekatima splitske rive popiti kavu za van. Tada su isti zaštitnim trakama ogradili već zatvorene štekate. Osim toga, redari provode nadzor nad trgovačkim i ostalim objektima.

REDARI U AKCIJI: Patrola Civilne zaštite u centru Splita provjerava pridržavaju li se građani epidemioloških mjera

Pauza od kiše i toplo vrijeme i danas je izmamilo brojne Splićane na otvoreno. Mnogi se teško odriču popodnevne kave na Rivi, bez obzira na zabranu rada kafića i restorana. Tako su i danas štekati bili umjereno popunjeni, ali moramo primijetiti, ljudi su bili ravnomjerno udaljeni jedni od drugih. Jugo je bilo dovoljno jako da “otpuše” viruse…

Podsjetimo, protekla 24 sata na području Splitsko-dalmatinske županije registrirano je 457 novooboljelih, a 14 je na respiratoru. Nažalost, preminulo je šest osoba pozitivnih na COVID-19. Na bolničkom liječenju nalaze se 184 COVID pozitivne osobe u KBC-u Split dok se 14 osoba nalazi na respiratoru.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
4
Hmmm
1
Plač
7
Grrr
9
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime