Ella Dvornik gostovala je u novoj epizodi late night talk showa Darija Juričana.

Samoprozvani gradonačelnik svemira nedavno je na svom YouTube kanalu objavio četvrtu epizodu svog showa, u kojem je gostovala blogerica i influencerica Ella Dvornik-Pearce.

29-godišnju Ellu Juričan je prvo pitao o imenima kćeri, Balie Dee i Lumi Wren, a Ella mu je priznala kako je htjela Lumi prvo nazvati Yumi, ali se bojala da će svi čitati Yami.

“Druga sva imena koja sam predložila on nije htio pa sam odabrala Lumi”, kazala je Ella dodavši da je Wren dodao Charles, s čime se ona nije baš složila.

Ella je rekla i kako je svog supruga Charlesa upoznala slučajno preko Facebooka. Kaže kako je slučajno poslala poruku njemu pa su upali u priču i krenuli se tu i tamo dopisivati, što je rezultiralo i prvim spojem, a naposljetku i brakom.

Juričan je Ellu pitao i s kime je seks bolji, s Englezima ili s Dancima, s obzirom na to da je Ella neko vrijeme živjela u Kopenhagenu, gdje je kratko radila i kao konobarica, a njezin odgovor voditelja je iznenadio. “S Dancima se nisam seksala pa…”, odgovorila je Ella. “Ne, ne želim ovo čuti, totalno mi kvariš koncept”, našalio se Juričan.

Ella je govorila ponešto i o svojim hejterima, za koje kaže kako ne razumiju da ona završi u medijima zbog njih. “Ne razumiju da je jedini način da me se riješe da prestanu hejtati”, rekla je.

Juričan je tijekom epizode Ellu tražio da mu demonstrira kako se premata beba na lutki, a ona ga je pitala je li ozbiljan. “Ovo je tvoje najstarije dijete, Charles”, našalio se, prenosi Index.

Ella je tijekom razgovora podijelila i anegdotu s ocem koji je po nju jednom u školu došao u bademantilu i papučama pa ga nisu pustili unutra, ali govorila je i o mnogim drugim temama.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime