Jakobušić nakon sastanka sa Šukerom: Sjedit ću s njim u loži kad budem u HNS-u

"To nije srž, to je demagogija"


Lukša Jakobušić, novi predsjednik Hajduka, došao je u sjedište HNS-a na sastanak s predsjednikom saveza Davorom Šukerom.


O ČEMU SU RAZGOVARALI JAKOBUŠIĆ I ŠUKER? “Ako će Poljud biti primarni dom hrvatske nogometne reprezentacije, logično je da HNS uloži u infrastrukturu”

Niz je otvorenih pitanja i velikih problema između Hajduka i HNS-a, a to je pokazao i Jakobušić time što prošlog tjedna nije sjedio u loži Poljuda s vrhom saveza dok je Hrvatska igrala u Ligi nacija protiv Portugala.

To što na Hajdukovoj tribini za uglednike nema predsjednika tog kluba dok reprezentacija na Poljudu igra ključnu utakmicu protiv prvaka Europe, jasno pokazuje kakav je odnos između Hajduka i saveza, piše Index.

Zato su Jakobušiću nakon sastanka sa Šukerom postavljena pitanja dok je pored njega bio predsjednik HNS-a.

Hoćete li ubuduće sjediti sa Šukerom u loži?

– To nije srž, to je demagogija. Neću sjediti u loži s njim jer nisam u HNS-u i nema potrebe da sjedim. Možemo se i ovako nalaziti, kao što i vidite.

Je li onda demagogija bila i da ne sjednete s njim u ložu na utakmici protiv Portugala?

– Nije, jer sam pratio reprezentaciju Hrvatske uvijek i pratit ću je ubuduće. Ako nekada budem u tijelima HNS-a, onda ću biti tamo gdje mi je mjesto. Ako budem na stadionu, bit ću na istoku ili ću biti doma.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime