U ponedjeljak smo objavili članak o situaciji koja se zbila na trajektu Faros, najnovijem Jadrolinijinom trajektu koji prometuje na relaciji Split – Stari Grad. Neki su novim trajektom oduševljeni, drugi pak ne, a osobito nije jedna gospođa starije životne dobi koja putovanje prema Splitu neće pamtiti po dobru.

Naime, radi se o teže pokretnoj osobi, a kako su joj članovi posade rekli da nema načina da je smjeste u salon, a lift ne radi, morala je cijelo putovanje sjediti na stepenicama na prvoj razini garaže.

Danas su nam se e-mailom obratili iz Jadrolinije u kojem se ispričavaju gospođi na doživljenoj situaciji, te je pozivaju da im se osobno javi.

“Vezano uz snimku Vašeg čitatelja s trajekta Faros, ovim putem se ispričavamo u ime tvrtke Jadrolinija. Temeljne vrijednosti Jadrolinije podrazumijevaju da svaki naš putnik ima ime i prezime te da maksimalna briga o istome rezultira zadovoljstvom svakog pojedinca. Na žalost, u ovom slučaju lift nije bio u funkciji.

No, to ni u kojem slučaju nije opravdanje za veći angažman posade, koja je nebrojeno puta u sličnim situacijama ne samo pomogla u samostalnom hodanju, već i nosila teže pokretne osobe, a sve kako bi za vrijeme putovanja putnici bili smješteni na što prikladnijem mjestu. Svakodnevno zaprimamo mailove putnika u kojima iskazuju pohvale na postupanje članova posada naših brodova. Žao nam je što jedna situacija umanji trud velike većine članova naših posada.

Svaka pohvala putnika motiv nam je da budemo bolji, a primjedba i kritika poput ove dobrodošla kako bismo mogli detektirati probleme i unaprijediti uslugu. Na tome Vam, kao portalu hvala, i još jednom, isprike u ime svih djelatnika Jadrolinije.

Bilo bi nam drago da nam se gospođa sa slike javi, kako bismo joj se mogli i osobno ispričati”, poručuje Jadrolinija.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime