Ivan Zak progovorio o prošlim vremenima – ekskluzivno poslušajte ‘Idu dani’!

Ivan je u novu pjesmu pretočio inspiraciju starim pjesmama i prošlim vremenima

Glazbenik koji zadnjih godina niže uspjeh za uspjehom, ponovno je pripremio nešto posebno za svoju vjernu publiku. Inspiraciju starim pjesmama i prošlim vremenima, kojih se svi sjetimo sa sjetom, Ivan Zak je pretočio u novu pjesmu ‘Idu dani’ u izdanju Hit Recordsa.


Ovo je prva pjesma koju Ivan snima u svom novom studiju La Bamba, sa najjačim glazbenicima u Hrvatskoj, a koja će se naći na njegovom novom albumu.

– Pjesma ‘Idu dani’ dolazi iz moje autorske radionice, obzirom je moja malenkost zaslužna za glazbu, tekst i aranžman. Posebno sam ponosan što je ovo prva skladba iz mojeg novog studija ‘La Bamba’. Nakon duže stanke u tom studiju, koji kreativno djeluje na mene, radio sam na pjesmama za novi album. Pjesmu prati i video spot, snimljen u režiji Daria Lepoglavca.’

Spot je sniman u ukolici Zaprešića, a glavnu žensku i mušku ulogu odigrali su Valentina Walme i Tomislav Horvat.

Beskrajni niz koncerata uz krunu dosadašnje karijere, spektakularni nastup u prepunoj Areni Zagreb, odlični hitovi, finale izbora za glazbenu nagradu publike za hit godine Cesarica, sa pjesmom ‘Da si tu’, Ivanu su dodatni vjetar u leđa i motiv za daljni rad i napredak u svakom pogledu.

Sigurno smo kako će i ova skladba, kao i protekle uspješnice, pokupiti same pohvale i simpatije, te pronaći put do srca fanova, koji jedva čekaju svaki novi Ivanov glazbeni projekt.


Sve novosti vezane uz Ivana Zaka pratite na njegovoj Facebook stranici, ili putem društvenih mreža Hit Recordsa.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0