INTERVJU Ovaj momak je napisao svoju prvu zbirku poezije s 15 godina: “Hejteri mi podižu popularnost i volju za uspjehom”

"Nikad nemojte odustati od svojih snova, svakako treba proći do cilja i trnje i kamenje, ali trud se na kraju isplati"

Željko Milašinović je 19-godišnjak iz Lipika sa svojih je petnaest godina izdao zbirku poezije. Ovaj mladić vjeruje da ne treba odustati od snova, pa je napisao i svoj prvi ljubavni roman i pjesmu.


Današnji intervju započinjemo u Krku. Mladi pisac ima 19 godina, pohađao je osnovnu školu u Lipiku, a svoje školovanje završava kao ekonomist u Daruvaru. S 15 godina izdao je svoj prvijenac, zbirku pjesama „Kap na djelićima sunca“. Nakon pauze od tri godine izdaje svoj roman „Ljeto koje se pamti“ ljubavne tematike.

Koliko dugo se baviš pisanjem poezije?

– Poezija je u mojem životu od kada znam za sebe, još od osnovne škole, pohađajući literarne skupine, sve do danas kada ne odustajem od toga ma koliko ponekad bilo teško.

Tko ti je podrška?

– Podrška su mi obitelj, prijatelji, svi poznanici, ali najviše hejteri jer mi oni podižu popularnost i volju za uspjehom.


Reci nam nešto više o romanu i zbirci pjesama koje su ne toliko davno izdane?

– Zbirka pjesama „Kap na djelićima sunca“, u koju su sabrane pjesme različite tematike. U zbirci se nalazi 40-ak pjesama, a izdao sam ju s 15 godina, krenuvši u srednju školu. Zatim je nastupila i promocija same zbirke, a onda tri godine pauze te izdavanje, kako sam rekao, ljubavnog romana „Ljeto koje se pamti“ u kojem se isprepliće ljubavna veza između dvoje teenagera.Kakvi su ti planovi za budućnost, spremaš li nešto zanimljivo u skorije vrijeme?

– Planiram nastavak romana, tema neka još bude tajna. Za budućnost mogu jedino reći da se najprije želim graditi u umjetnosti, a zatim u karijeri na poslu. Ja sam osoba koja ima ambicije, želje i mogućnosti napretka, kao i svatko drugi od nas. Pitanje je samo koliko nam je zaista stalo do napretka, a vjerujte, meni zaista je.

Što bi poručio našim čitateljima?

– Nikad nemojte odustati od svojih snova, svakako treba proći do cilja i trnje i kamenje, ali trud se na kraju isplati! Također sve Vas pozivam da moj rad pratite na Facebook profilu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime