Igor Štimac ne prestaje s komentarima rada Našeg Hajduka i Hajduka na društvenim mrežama. Ovaj put je Hajduku prognozirao propast, a za sve krivi odluke Udruge. Njegov status prenosimo u cijelosti:

Trener Valverde silno cijeni Rakitića i otklonio je svaku sumnju u njegov odlazak….pa kaže:

“​​​​​​Naš cilj nije samo zarađivati na igračima i prodavati ih, mi nismo SAMOPOSLUGA nego klub koji osvaja naslove. Važnije od stanja na računu nam je stanje u trofejnoj dvorani. “

Tako se razmišlja u jednoj Barceloni…

Za razliku od tog smiješnog kluba Barcelone u “ njihovom hajduku “ se razmišlja i djeluje potpuno suprotno – nisu važni trofeji nego ideali?!

Divno je bilo na oproštaju Rilova, pa kad sam čitao kolike su emocije preplavile dvoranu došlo mi je zaplakat…evo i sad mi suze naviru kad se sjetim…
Kaže čestiti bucko na oproštaju kako ga je druženje sa sektašima kroz protekle godine djelovanja učinilo boljim čovjekom?!
Eto, ipak je nešto dobro izašlo iz narodnog projekta, pa sada mi koji prigovaramo što su izostali rezultati nemamo više nikakvih argumenata za kritike!

I nema veze što sekta uporno pomoću svojih članova NO bira predsjednike i ostale članove uprave bez ikakvih iole solidnijih kvalifikacija u sportskom upravljanju- pa nije NH kriv što oni ne znaju posao?!

I nema veze što su tako odabrani Kos i Branko pored živih i zdravih članova NO rasuli po raznim računima 21 milijun kuna ( samo provizije menadžerima )- pa nije NH kriv što NO nije reagirao sukladno svojim ovlastima i spriječio na vrijeme tu gadost?!

I nema veze što je Kos na troškove čaščenja ( blaže – reprezentacije ) spiskao u 2 godine 3,6 milijuna kuna- pa nije valjda NH kriv što je NO spavao dok je predsjednik rasipao?!

I nema veze što nam omladinski pogon vodi čovjek bez diplome sa svojim ortacima , a koji je eto jedini u povijesti kluba uspio ispasti u sve 3 mladje uzrasne kategorije već u županijskom kup natjecanju – pa nije NH kriv što je Kos doveo takve trenere, a potjerao one koji su stvarali velike igrače kroz klupsku povijest?!

I nema veze što danas ponovo lažete svoje članove kako je klub financijski stabilan – pa nije NH odgovoran što se nekontrolirano trošilo proteklih godina ?! Na kraju krajeva uvijek ostaje mogućnost otići pred banovinu po novi kredit!!

Hajduk je vašim odlukama i izborima doveden pred zadnji čin, a njegovo ime je bankrot!
Slijedi nam tužni prelazni rok u kojem će naglasak biti stavljen na
“ prodaj šta stigneš “ , a moj dobri Vulić će pokušati krpati rupe i na kraju biti Pedro!

Neka nam je dragi Bog na pomoći!!!

HŽVKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime