U ime Kluba zastupnika HSS-a saborski zastupnik Mladen Madjer pozvao je predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića da učini sve što je moguće kako bi se promijenila odluka o stanci u Hrvatskom saboru koja bi, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, trebala trajati čak mjesec dana.

– S obzirom na to da sutra svi idemo, po našem mišljenju, na nezasluženi godišnji odmor u trajanju od čak mjesec dana, mi u HSS-u smatramo kako bi prema svim biračima svih stranaka i prema svim hrvatskim građanima bilo korektno da se odreknemo te privilegije. Apeliramo da promijenite svoju odluku i da od ponedjeljka nastavimo s radom. Predlažemo da budemo slobodni samo onda i kada su slobodne, primjerice, blagajnice u trgovačkim centrima. – rekao je Madjer.

Naglasio je kako je to najbolji način da “hrvatski preplaćeni političari pokažu barem dozu solidarnosti prema hrvatskoj sirotinji”.

– Dok će vas većina biti na skijanju i uživati, nažalost u stranim zemljama, a na račun naših poreznih obveznika, hrvatski radnici neće biti na godišnjim odmorima nego će cijelo vrijeme raditi. Radit će kako bi zaradili svoje minimalne plaće i kako bi platili ogroman porez iz kojih se isplaćuju naše plaće. Možda je ovo blagdansko vrijeme najbolja prilika da pokažemo kako smo i mi, saborski zastupnici, samo obični ljudi, da nismo posebna kasta i bilo bi korektno da pokažemo solidarnost barem na taj simboličan način. -apelirao je Madjer.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0