Izvršni direktor HNS-a, Marijan Kustić, bio je zadovoljan održanim sastankom na Poljudu.

– Zahvaljujem se svima što smo danas imali dobar, konstruktivan i kvalitetan sastanak na kojem smo usuglašavali točke koje je iznio g. Brbić. Za sve te stvari treba vremena, ali bitno je da volja postoji. Potrebna nam je potpora Grada oko organizacije utakmice Hrvatska – Mađarska u Splitu, a mi svi akteri u nogometu moramo sve napraviti da odnosi u budu još bolji i da dignemo sve na višu instancu nego je to bio slučaj do sada.

Presretan sam da smo nakon niz godina upravo na Poljudu imali jedan ovako konstruktivan sastanak i budite uvjereni da ćemo u budućnosti imati još bolju suradnju. Ono što smo mi naglasili na sastanku i ono što su oni sami na sastanku rekli, a to je naglašeno i na Gradskom vijeću, je to da nije dobro da je hrvatska nogometna reprezentacija u 20 godina igrala samo dvije utakmice. Sami smo rekli da je trebalo biti više utakmica i da će u budućnosti uvijek jedna od kvalifikacijskih utakmica pripasti Poljudu. Ako bude neka od prijateljskih, naravno to je naš cilj.

Ono što je najbitnije, zadnjih godina suradnja je bila na jako lošem nivou, a danas smo napravili povijesni iskorak. Ja bih volio da svi date podršku tome. Idemo zajedno raditi u interesu hrvatskog nogometa – kazao je Kustić koji je zaključio riječima da se veseli dolasku Mađara na Split i da se nada da će se i Hajduk uključiti u organizaciju.