HISTERIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Seks i Grad je službeno potvrđen i to s 10 novih epizoda

Glumice su jučer na svojim Instagram profilima objavile teaser za novu sezonu i izazvale opću histeriju na društvenim mrežama


Nakon višemjesečnog nagađanja, sinoć je službeno potvrđeno da se kultna serija Seks i Grad vraća na HBO Max s deset epizoda.


Projekt nazvan “And Just Like That” prati živote Carrie, Mirande i Charlotte u 50-im godinama života u New Yorku. Nažalost u seriji nećemo vidjeti Samanthu Jones (Kim Cattrall) koja je imala poprilično javnu svađu sa Sarah Jessicom Parker te je u više navrata izjavila kako o njenom povratku na set nema riječi.

Glumice su jučer na svojim Instagram profilima objavile teaser za novu sezonu i izazvale opću histeriju na društvenim mrežama. Sarah Jessica Parker je objavila video na kojem su prikazane ulice New Yorka i ekran kompjutera na kojem je ispisano“ I wonder, where they are now“. Nema sumnje da nas očekuje modna ekstravagancija i britki dijalozi na koje smo i navikli od ove serije koja je promijenila način na koji su žene prikazane na televiziji, piše Buro.

Iako nam je žao da nećemo uživati u beskrajno humorističnom liku Samanthe Jones, jako smo uzbuđeni zbog ovog povratka na male ekrane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime