Supetarski HDZ reagirao je na današnju izjavu gradonačelnice Ivane Marković.

– Danas, kad je povećan broj zaraženih virusom Covid 19 na otoku Braču,  nije vrijeme za politiziranje nego sprečavanje širenja pandemije.

Zaštita prava pacijenata se moraju poštivati sukladno zakonu, a ne ljude prozivati i javno ih stigmatizirati. Vezano uz današnje izjave gospođe Ivane Marković izjavljujemo sljedeće u ime Gradske organizacije HDZ Supetar:
Koristiti ovu situaciju kada je potvrđeno 22 zaraženih na otoku Braču, a jučer je pozivala  i svakodnevno radila pritisak kod županijskog stožera Splitsko dalmatinske županije na popuštanje mjera je neozbiljno, kao i iznošenje neistina i neprovjerenih informacija koje najviše rade štetu oboljeljima. To je krajnje neodgovorno političko ponašanje gradonačelnice Marković! Gospođa Ivana Marković  koristi ovo vrijeme jer se hoće ispromovirati zbog predstojećih parlamentarnih izbora te zbog svog mjesta u Hrvatskom Saboru, a to je žalosno!
Pozivamo sve naše  otočane da u ovo vrijeme pandemije  i dalje budu odgovorni da se pridržavaju mjera socijalnog distanciranja, vode  brigu o svome zdravlju i o svojim bližnjima, a bolesnima želimo brz oporavak – poručuje Danica Baričević, predsjednica HDZ-a Supetar.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime