Sedmi “San sustipanske noći” ovog četvrtka otvara Neno Belan i Mediteran Orchestra, a organizatori iz Ritam produkcije u prodaju su pustili posljednjih 200 ulaznica za ovu pravu glazbenu poslasticu za koju se uz njegove Fiumense uvježbavaju još jedna akustična gitara, gudački kvartet, klapa, harmonika i mandolina, i udaraljke.

S obzirom da su pri kraju i ulaznice za petak, kad na Sustipanu svira Maksim Mrvica s pratećim bendom koji ga prati na svjetskoj turneji, nema sumnje kako će i ovog puta popularna glazbena manifestacija biti rasprodana kao što je bio slučaj prošlih godina. Uz predstavljanje novog albuma “New Silk Road” Mrvica će pred splitskom publikom izvesti i svoje najpoznatije crossover obrade zahvaljujući kojima je postao faca diljem svijeta.

Preporuka je svima, koji žele biti dio ove glazbene poslastice, da na vrijeme kupe ulaznice, a na sam dan koncerata na vrijeme krenu put Sustipana kako bi uhvatili dobre pozicije na dekicama, gdje će ih i uoči koncerta hitovima zagrijavati DJ Kid Va.

12.07. Neno Belan – 130 kuna
13.07. Maksim Mrvica – 220 kuna

Restoranu Corto Maltese freestyle food i na https://www.agentcash.com/shops/ritamprodukcija

te putem sustava
Adriaticket i Croatia Tickets

Dekice su oprane i ispeglane, panjevi naručeni, piće se već sada lagano hladi a izvođači se pripremaju. Čekamo samo četvtak da se San pretvori u javu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime