Proljetni makeup look sam kreirala na prekrasnoj Mery Benčić. Mery ima vječnu ljepotu na svom licu i smatram da zaista nije bilo teško osmisliti look za ovu ljepoticu.

Mery je tamnokosi tip žene, prava mediteranska ljepota. Tip žene španjolskih crta lica. Da bi istakla Merinu ljepotu, koristila sam sljedeće proizvode…

Današnji trendovi u svijetu makeupa su “manje je više”. Lice treba biti svježe, imati lagani sloj pudera. Zato sam upotrebila Mac strobe kremu za dodatni sjaj, tzv. glow efekt i jako cijenjeno ulje juvaflex za glatkoću i hidrataciju koze na licu.

Tekući puder Honey od reviderma kojeg smatram jednom od najboljih ako vam je koža dodatno isušena. Moja topla preporuka, moje drage dame.

Zatim sam upotrebila korektor Tarte bez kojeg jednostavno ne prolazi nijedan moj Look. Da bih upotpunila Merine prekrasne obrve, koristila sam paletu za obrve od Anastasie Beverly Hills.

Ovaj Look se bazirao na tušu za koji sam upotrijebila orijentalnu tehniku, odnosno tako sam povukla crtu kako se to radi na azijskim tipovima lica.Mery je također dobila srebrne nijanse na svojim kapcima koje smatram da se savršeno slažu s njenom bojom očiju.

Zatim sam upotrijebila umjetne trepavice da bi njene oči još više došle do izražaja. Koristila sam tekući ruž Anastasie Beverly Hills, u nijansi carina. Daje posebnu boju jagode koja nagovještava proljeće.

Voli vas vaša Maja.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime