Inspiraciju za ovaj Look sam pronašla u modelu koji je žario i palio u ’90.-im godinama prošlog stoljeća. Sve više postaje jasno da se taj trend vraća velika vrata u 2019.

Svi se sjećamo trenda iz rane mladosti koji je uveličavao i isticao ženski seksepil. Nosili su se tamni ruževi i grunge stil. Ljepota je u ovakvom načinu nanošenja make upa što su uglavnom prevladavale crne i smeđe nijanse.

Da bi kreirala ovaj Look kako su to uradili mnogi slavni vizažisti, koristila sam sljedeće proizvode:
Young Living ulje Melrose koje je izvrsno za njegu i podlogu prije samog nanošenja make-upa. Zatim sam pomiješala dvije do tri kapi V6 ulja na biljnoj bazi za dodatni sjaj. Za bazu sam koristila Vichyjev puder dermablend.

Korektor kojeg jako volim koristiti u zadnje vrijeme je od brenda Tarte – Shape tape. Da bih fiksirala podlogu koristila sam Reviderm illusion loose minerals u tonu Vanilla. Boje koje su prevladale na prekrasnoj Marini Baković su smeđe nijanse i bez. Popularna paleta od Marija Dedivanovicha Master palette by Mario.

Blage konture koje su se koristile u devedesetima poznatog vizažista Kevina Aucoina. Usne su bile tamnih nijansi. Koristila sam macov ruž double shoot i olovku Streep Down također Mac.

Prelijepi model Marina zasjala je u duhu devedesetih!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime