U ovom kratkom video tutorijalu sam odlučila prikazati vam jedan drugačiji makeup u kojem sam koristila šljokice, odnosno glitere u plavim i ljubičastim tonovima na prekrasnom modelu Vanessi, inače balerini, koja me jako podsjetila na čuvenu talijansku glumicu Monicu Bellucci.

Šljokice možete koristiti i odvažiti se na njih u svakoj posebnoj prigodi. Bilo da se radi o vjenčanju vama drage osobe, maturalnoj zabavi ili nekakvoj ludoj žurci u diskoteci, na snimanjima i revijama.

Na oči možete nanijeti male sjajne šljokice samo bi savjetovala da se dobro naoružajte strpljenjem jer inzistira posebnu tehniku, i vještinu. Umjesto običnog sjenila, koristite glitere. Ja najviše volim koristiti one u prahu, iako su sada jako popularni i oni u tekućem obliku. Ipak, smatram za postići pravo disco ball blještavilo su upravo glitteri 3D efekta. Također, nemojte zaobići tuš u obliku glitera. Ja sam koristila upravo jedan takav u ljubičastoj nijansi brenda Urban Decay. Također sam koristila paletu sjenila u obliku glitter efekta brenda Urban Decay. U zamjenu možete koristiti NYX ili Mac tekuće glitere i one u prahu. Izvrsni su Mac 3 d gliteri i one koje sam ja koristila su od američkog brenda Lime – crime.

U ovom slučaju odlučila sam se za laganu podlogu face – body brenda Mac Cosmetics kojeg obožavam jer izgleda jako lijepo, svježe i podloga je gotovo neprimjetna.

Vanessa ima savršeno lice i zato nemam potrebu koristiti teške podloge. Da bi dala svježine i živosti licu, koristila sam tekuće rumenilo brenda Kat Von D, odnosno njene mat tekuće ruževe. Koristila sam jednu prekrasnu hladnu Pink nijansu koja se savršeno uklopila sa svjetlucavim očima.

Obrve sam fiksirala i pročešljala prema gore. Koristila sam gel za obrve proizvođača Reviderm. Na usne sam nanijela sjajilo u boji breskve pošto mi se plave nijanse jako lijepo uklapaju a breskvastim tonom.Da bi postigla prelijepi moj zaštitni znak, tzv. glow efekt, upotrebila sam svoju čuvenu paletu od Hour glass koju jako volim. Za prekrasni Vanessin hair style je zaslužen salon Beauty Centar Chiara. Za dodatan sjaj na licu koriste uvijek glossy rumenila ili ona tekuća. Koža će vam dobiti određen seksi sjaj. Glossy efekt se nastavlja se i na usnama jer su popularna ružičasta i umirujuća sjajila koja će vašem licu dati čaroban izgled bez puno truda.

Želim vam da uživate u gledanju ovog looka upravo onoliko koliko sam ja uživala stvarajući ga.

Voli vas Maja!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime